dybkjær highland cattle

Salg af kød

Har du nogensinde smagt Højlænder? Kødet er utrolig magert, meget smagfuldt og har næsten samme farve som vildt. - Det er en smagsoplevelse i sig selv!

Hos Dybkjærs Highland Cattle lever dyrerne et godt liv lige fra fødsel til slagning. Vi går meget op i at vores dyr altid har fri adgang til mad og vand. Om sommeren går de på enge med masser af græs og nogle har adgang til en sø, så de kan køle af i sommervarmen. Når vi tager dem hjem om vinteren, har de altid fri adgang til wrap og mineraler, som de kan spise af efter behov. De har desuden også altid adgang til tørt leje, så de kan ligge ned.

Sådan sælges det

Kødet bliver enten solgt i kvarte eller luksuspakker af 17-19 kg.

Special ordre

Har du en special ordre, som ikke følger normalen for salg af kød? Så kan det sikkert godt lade sig gøre også. Ring på 24 23 38 24 og lad os tage en snak om mulighederne.

Sådan bestiller du

Er du blevet fristet til at smage højlænder? Så ring og afgiv din bestilling til Mogens Rasmussen, så vil du blive informeret om pris og om, hvornår næste slagt finder sted.

Kontaktoplysninger:

Mobil: 24 23 38 24
Mail: dybkjaerhlc@live.dk